Ametlladelvalles.com ja ha obert les portes al públic

Després d’obtenir més de 80 comerços registrats al portal comercial de la Roca del Vallès, ja ho podem dir: el nou portal comercial a l’Ametlla del Vallès ha obert les seves portes per a tots vosaltres.

Hi ha molts pobles que tenen grans superfícies comercials que es cruspeixen bona part de la clientela dels comerços locals i això afecta directament a l’economia de tots. És per això que aquest portal té com a objectiu apropar i donar a conèixer els diferents negocis locals i fer més proper el comerç a l’Ametlla del Vallès.

logo

 

Aquest portal brinda l’oportunitat als negocis a donar-se d’alta d’una forma completament gratuïta. També podran configurar i publicar ofertes comercials exclusives del portal per tal d’atraure clients, i així, incentivar el comerç local.

D’altra banda, el portal vol ser capaç de mostrar les dades dels comerços de l’Ametlla del Vallès a tothom que hi entri. Els usuaris que necessitin contactar amb algun comerç per a saber on estan situats, quina activitat realitzen o fer una reserva; podran entrar al portal i consultar les dades sense problemes.

A més, si naveguen entre les ofertes disponibles, poden trobar-se amb ofertes interessants del seu grat.

 

Entre tots farem possible totes aquestes fites i aconseguirem fer del portal una eina potent per a tothom. Apunteu-vos al Newsletter del portal per a rebre totes les ofertes al vostre mail i no deixeu de visitar-lo per assabentar-vos de les últimes noticies del blog. També podeu seguir-nos al Facebook i Twitter!

Us convidem a entrar-hi ara mateix!

Entrades relacionades

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0