Com funciona el portal?

Què és aquest Portal?

El portal comercial de l'Ametlla del Vallès té com a finalitat agrupar els negocis del poble per a poder fomentar l'activitat dins del poble i que tothom en surti beneficiat.

Els negocis podran donar-se a conèixer a tothom indicant les seves dades de contacte i explicant què realitzen.

Els usuaris podran buscar i trobar tota la informació de qualsevol negoci que s'hagi donat d'alta per a poder contactar amb ell.


Quins beneficis aporta?

El portal aporta beneficis a tothom!

Ametlladelvalles.com reserva un espai a Internet per a tots els negocis. Aquest espai serà completament editable pel negoci ja que serà aquest el que es donarà d'alta voluntàriament. Aquest perfil li aportatrà una publicitat gratuïta a Internet.

Els visitants del portal es veuran beneficiats pels descomptes i ofertes que hi hagi dels negocis, creant així, un consum més proper.

Quants més negocis hi hagi ofertant, més visitants s'interessaran per les ofertes i pujarà el consum dins de l'Ametlla del Vallès.


Quines diferències té amb altres portals?

L'alta al portal és completament voluntària.

Les ofertes les generaran els negocis des de zero. Els negocis escriuran els texts per a determinar el contingut d'aquestes i hi agregaran la fotografia pertinent que creguin que defineix millor l'oferta. tot això, gratuïtament.

El portal té integrat un mapa on hi aparèixen tots els negocis del portal.

Darrere del portal hi ha un equip de gestió i administració que moderarà els perfils i ofertes pujats pels negocis. Això es farà per evitar que hi hagi ofertes que puguin crear disputes entre negocis. Aquest equip estarà disposat a solucionar qualsevol consulta referent al portal sense cap tipus d'inconvenient.


Sóc un negoci, com em puc donar d'alta?

L'equip del portal ha volgut que el registre sigui quelcom simple de realitzar.

És per això que per a registrar un negoci només cal fer click aquí i omplir el formulari amb les dades necessàries.

Per a qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.