Qui som

El Portal de l’Ametlla del Vallès és un espai a la xarxa creat per a que tothom pugui estar assabentat de l’activitat comercial existent al poble. Aquí hi trobareu tot allò que els comerciants us poden oferir. Des de menjar, passant per botigues de tot tipus fins gestions administratives. A l’Ametlla del Vallès, el comerç està especialitzat i ens agrada creure que tots vosaltres gaudireu dels serveis que us ofereix.

El Portal és un espai dinàmic on hi haurà tota la informació i ofertes dels comerços. Aquesta informació serà absolutament gestionada pels comerciants ja que l’equip del Portal de l’Ametlla vol que aquesta eina sigui completament vostra, tant dels comerciants per a tenir el vostre espai a Internet, com dels usuaris, per a que estigueu assabentats de qualsevol novetat, oferta, concurs i activitat al poble. Hi ha altres canals informatius a part del Portal. Ens trobareu tant a Twitter, com a Facebook.

Així doncs, us convidem a visitar aquesta web per descobrir el comerç de l’Ametlla del Vallès. Hi ha molts avantatges que anireu descobrint. Si comprem a l’Ametlla tots en sortirem beneficiats.