DLinea-Obras técnicas

Que oferim?

DLinea, és una empresa especialitzada en construcció, coordinació i direcció d'obres i realització integral de projectes de construcció, arquitectura i interiorisme.

Prestem tots els serveis de disseny, desenvolupament i execució d'obres.


Professionalitat

Finalització de les obres sense sorpreses. El nostre principal objectiu és que el nostre treball s'ajusti al projecte i sempre dins del termini de lliurament establert (planning / timing).


Experiència

Un gran nombre d'obres realitzades avalen la nostra experiència en el sector, però sobretot la nostra millor imatge és la demostrada per l'opinió positiva dels nostres clients.


Serietat

Tots els nostres projectes es tracten amb la màxima serietat. És un segell que ens distingeix i garanteix la satisfacció de qui ens contracta.


Descripció

Des del primer plànol fins a la posada en funcionament. Coordinem i desenvolupem projectes de qualsevol tipología i per a tot tipus de clients. Apostant pel concepte "claus en mà", assumint íntegrament els processos i serveis en la creació i desenvolupament dels projectes, i així facilitar la gestió integral dels mateixos, intentant minimitzar el cost (low cost) i les diferents fases del procés constructiu (planning / timming), sempre pensant en la satisfacció i garantia de l'èxit dels nostres clients. Sens dubte, és la forma més senzilla i econòmica de realitzar una obra.

La nostra oferta es basa en 6 pilars bàsics:

• Compliment de terminis.

• La qualitat d'acabats.

• Un nivell de preus de mercat.

• Servei integral, incorporant i coordinant tots els industrials

• Alt nivell de suport tècnic en obra i projecte

• Cobertura nacional i internacionalOn pot trobar-nos?

C./ Pedraforca, 10 Urb. La Miranda 08480 L'Ametlla del Vallés Barcelona
Telèfon: 938431432
Fav: 938431432
Telèfon mòbil: 650714031
Email: info@d-linea.com
Web: www.d-linea.com


i també a

Qui l'atendrà?

Fotografies del negoci